Blue Recover

Blue Recover  =  BLUE Professional Poolware  +  (Re)Cover Pools 

Engels
Duits

Welkom op www.blue-recover.nl
Mail ons op info@blue-recover.nl

Vanuit hier kunt de volgende webpagina’s bezoeken:


BLUE Professional Poolware Voor Blue PPW klikt u hier door naar de website

BLUE Professional Poolware is een verfrissende producent die hoogwaardige zwembad apparatuur aanbiedt voor distributeurs en zwembad bouwers. Samen combineert BLUE Professional Poolware tientallen jaren ervaring en expertise binnen de zwembad industrie.

BLUE Professional Poolware staat voor het produceren van absolute kwaliteitsproducten die toegankelijk zijn voor distributeurs en zwembad bouwers. De beste prijs/kwaliteit verhouding om samen aan de top van de industrie te blijven.

(Re)Cover – Pool Cover Specialist Voor (Re)Cover klikt u hier door naar de website

(Re)Cover is een Nederlands zwembadafdekkings-label dat in 2014 is opgericht door drie jonge professionals met oorsprong in Waalwijk. Het label werd geboren uit hun passie voor hoogwaardige producten, innovatie en efficiëntie.

De naam "(Re)Cover" is een verwijzing naar de enorme vervangingsmarkt voor zwembadafdekkingen in de wereld. (Re)Cover is de uitdaging aangegaan om een zwembadafdekprofiel te ontwikkelen dat alle bestaande afdekkingen kan vervangen.

Door Nederlandse nuchterheid te combineren met wereldwijde ambitie creëert (Re)Cover echte meerwaarde. (Re)Cover werkt samen met alle partijen in de zwembadafdek-keten, van de granulaatleverancier tot de eindgebruiker. En kan zo het perfecte profiel maken.

BLUE Professional Poolware
(Re)Cover – Pool Cover Specialist